Vrienden van Vakantiespelen

Sinds kort zijn wij begonnen met het ‘Vrienden van Vakantiespelen’-programma. Hierin kunnen ‘warme contacten’, zoals (oud-)vrijwilligers die ons een warm hart toedragen, ons steunen doormiddel van een terugkerende financiële bijdrage.

Zoals iedereen hebben ook wij te maken met stijgende kosten van bijvoorbeeld busvervoer, voeding, speelmaterialen en (leiding)verblijfkosten. Hierdoor worden wij elk jaar weer uitgedaagd om scherpe keuzes te maken of om afscheid te nemen van leuke extra’s die niet meer te betalen zijn. Ons doel blijft namelijk om de Vakantiespelen voor elk kind toegankelijk te houden, ook (of misschien zelfs juist) voor gezinnen die het minder breed hebben.

Dit lukt ons door de waanzinnige inzet van al onze vrijwilligers, onze sponsoren en samenwerkingspartners, ouders die naast hun eigen kind ook betalen voor (een deel van) het deelnamebedrag van een extra kind en door giften en donaties van bedrijven en vrienden.

Deze donaties zijn van groot belang om de deelnameprijs zo laag mogelijk te houden maar zijn van tevoren lastig in te schatten. Hier komen de ‘Vrienden van Vakantiespelen’ op de hoek kijken: Als ‘Vriend van Vakantiespelen’ doneer jij (doormiddel van automatische incasso) een jaarlijks bedrag aan ons. Door de regelmaat van deze donaties zijn wij beter voorbereid op de inkomsten op langere termijn en kunnen we verder vooruit kijken bij het maken van financiële beslissingen.

 

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk? 

Kan jij jaarlijks een bedrag missen en wil je ‘Vriend’ van ons worden? Dan vragen we je om een aanmeldformulier in te vullen voor een automatische incasso. Je kan kiezen uit drie donatiebedragen: 50 euro, 100 euro of 150 euro per jaar. Uit grote dankbaarheid hebben we voor elk pakket passende bedankjes klaarstaan. Op het aanmeldformulier kan je heel makkelijk aanvinken welke bedankjes je graag wil ontvangen en van welke bedankjes je dus afziet (je mag uiteraard alle bedankjes aanvinken!).

Nadat je het formulier hebt ingevuld stuur je hem per post naar ons op (Postbus 2014, 1620EA Hoorn) of geef je hem aan iemand van het bestuur.

Elk voorjaar zullen wij de incasso activeren. Hierover sturen we uiterlijk twee weken vooraf een mail naar jou, zodat je weet wanneer de incasso zal plaatsvinden. Op deze manier heb je altijd twee weken de tijd om het aan ons door te geven als je toch je donatie wil stopzetten.

 

Klaar om vrienden te worden?

Download het aanmeldformulier via onderstaande knop.
Print, vul in en stuur op! Onze dank is groot!

 

Download formulier