Oudersafari

Wij merken dat veel ouders nieuwsgierig zijn wat er gedurende de zomermaanden allemaal gaande is in het bos. Omdat ze vroeger zelf hebben mee gedaan als kind of vrijwilliger, omdat u wel eens met eigen ogen wil zien of die enthousiaste (lees: sterke) verhalen van uw kind eigenlijk wel kloppen of misschien wel om zelf eens de sfeer van de vakantiespelen te proeven. Mocht u zich in de voorgaande redenen herkennen heeft u geluk, dat kan!

U kunt in de week dat uw kind meedoet op bezoek komen in het bos tijdens de oudersafari. U loopt samen met een ervaren vrijwilliger een rondje door het bos. Net als bij elke safari proberen wij daarbij de natuur en het loslopend wild in het bos niet te verstoren. We zullen de groepen kinderen vanaf een afstandje beloeren en u enkele bijzondere plekken in ons bos laten zien.

Opgeven hiervoor is niet nodig, u bent van harte uitgenodigd op een vast tijdstip in de week dat uw kind in het bos aanwezig is. De verzamelplaats is de parkeerplaats van het Dijkgatbos en de rondleiding duurt ongeveer een uur.

De oudersafari is altijd op de dinsdag om 14.00. Voor 2024 zijn dat de volgende data:

Week 31: dinsdag 1 augustus 2022 om 14:00 uur
Week 32: dinsdag 8 augustus 2022 om 14:00 uur
Week 33: dinsdag 15 augustus 2022 om 14:00 uur
Week 34: dinsdag 22 augustus 2022 om 14:00 uur

Tot deze zomer, wij hebben er zin in!