Vakantiespelen tijdens de coronacrisis

De regering heeft gesproken, evenementen tot 1 september worden allemaal afgelast vanwege het coronavirus. De Stichting Vakantiespelen wil geen enkel risico lopen met de gezondheid van onze kinderen en vrijwilligers.

Daarom heeft het bestuur van de Stichting Vakantiespelen besloten dat de Vakantiespelen en ExpeR 2020 worden afgelast. We zijn er kapot van, maar dit is de enige verstandige beslissing die we kunnen nemen.

Alle ouders die hun kinderen al hebben aangemeld krijgen op korte termijn van ons een e-mail over het terugstorten van het deelnamebedrag. We gaan er hard aan werken om dit zo snel mogelijk af te handelen, maar we vragen daarvoor nog even tijd. Voor andere vragen zijn we te bereiken via info@stichtingvakantiespelen.nl

Dank voor jullie steun en hopelijk tot volgend jaar. Want in 2021 kunnen we hopelijk gewoon weer naar het bos. Leve de Vakantiespelen!

Het bestuur van de Stichting Vakantiespelen