Vakantiespelen tijdens de coronacrisis

Update 23 juni 2020

Heel even was er hoop, zomerkampen mogen doorgaan wanneer ze voldoen aan “Protocol Op Kamp”.

We hebben het protocol goed gelezen en helaas kunnen wij in deze korte tijd de Vakantiespelen niet aanpassen aan het protocol. De Vakantiespelen 2020 gaan nog steeds niet door. We gaan er hard aan werken om in 2021 weer ijzersterk terug te komen!

Wel kunnen we met blijdschap aankondigen dat we niet stil zullen zitten deze zomer en de kinderen ook niet! Wij zijn op verschillende manieren bezig om het Vakantiespelengevoel naar jullie huis te brengen! Hoe precies? Houd onze kanalen de komende weken goed in de gaten!

———————————————————————————————
26 maart 2020

De regering heeft gesproken, evenementen tot 1 september worden allemaal afgelast vanwege het coronavirus. De Stichting Vakantiespelen wil geen enkel risico lopen met de gezondheid van onze kinderen en vrijwilligers.

Daarom heeft het bestuur van de Stichting Vakantiespelen besloten dat de Vakantiespelen en ExpeR 2020 worden afgelast. We zijn er kapot van, maar dit is de enige verstandige beslissing die we kunnen nemen.

Alle ouders die hun kinderen al hebben aangemeld krijgen op korte termijn van ons een e-mail over het terugstorten van het deelnamebedrag. We gaan er hard aan werken om dit zo snel mogelijk af te handelen, maar we vragen daarvoor nog even tijd. Voor andere vragen zijn we te bereiken via info@stichtingvakantiespelen.nl

Dank voor jullie steun en hopelijk tot volgend jaar. Want in 2021 kunnen we hopelijk gewoon weer naar het bos. Leve de Vakantiespelen!

Het bestuur van de Stichting Vakantiespelen