Aangemeld, en dan?

DeelnamekaartAls u en uw kind enthousiast zijn geworden over de Vakantiespelen en u heeft uw kind aangemeld, volgen natuurlijk enkele praktische zaken. Hier vindt u de informatie daarover.

Betalen

Bij het aanmelden via de website heeft u de mogelijkheid om via iDeal te betalen.

Als u ervoor heeft gekozen de deelnamestrook per post op te sturen, verzoeken wij u het verschuldigde bedrag z.s.m. over te maken naar ons bankrekeningnummer. U ontvangt namelijk géén acceptgirokaart. De betaling moet uiterlijk 1 juni binnen zijn. Na die datum zullen wij u € 4,00 aan administratiekosten in rekening brengen.

Rekeningnummer: NL12 RABO 0320 2598 89
Ten name van: Stichting Vakantiespelen te Hoorn
Vermeld bij de betaling het betalingskenmerk (beginnend met SV). Dit kenmerk is te vinden in de bevestigingsmail.

Bevestiging

Als u uw kind heeft aangemeld via de website ontvangt u een mail waarin bevestigd wordt dat wij de aanmelding hebben ontvangen.

Wanneer u het aanmeldformulier uit de folder heeft opgestuurd, ontvangt u na verloop van tijd een mail dat deze is verwerkt.

Deelnamekaart

In de maand voor de zomervakantie ontvangt uw kind via de school een deelnamekaart. Hierop staan de opstapplaats en de aankomst-/vertrektijd van de bus. Met de kleur van de deelnamekaart wordt aangegeven in welke groep uw kind meedoet.

Annuleren

Een annulering dient schriftelijk of per mail vóór 1 juni te zijn ontvangen. Indien u na deze datum annuleert, zijn wij genoodzaakt u toch de helft van de deelnamekosten in rekening te brengen voor de al gemaakte administratieve- en reserveringskosten. De terugbetaling zal na de zomervakantie plaatsvinden.

Naar het bos

Alles wat u verder moet weten voor uw kind naar het bos gaat staat onder het kopje Informatie.